Catch Interactive - Get caught...
HomeOver onsPortfolioContact

Bekijk ons

portfolio:

VOOR: Move Beyond

PRODUCT: PowerPoint-presentatie

WANNEER: 2011

Om Move Beyond op een aansprekende en visuele manier bij haar klanten te presenteren heeft Catch Interactive voor Move Beyond een PowerPoint-presentatie ontwikkeld. Naast een aantal pakkende afbeeldingen zitten er ook heldere infographics in de presentatie verwerkt.

VOOR: Gemeente Utrecht Stadswerken

PRODUCT: PowerPoint-presentatie

WANNEER: 2010

De Gemeente Utrecht heeft tijdens het internationale Barge to Business congres in Brussel een presentatie over de BierBoot gehouden. Aan Catch Interactive is gevraagd of ze hiervoor een opvallende en verzorgde presentatie kon ontwikkelen. De presentatie informeert en promoot de boot aan de hand van sterk beeldmateriaal.

VOOR: Mokum Mariteam

PRODUCT: PowerPoint-presentatie

WANNEER: 2010

Bij de doop van haar eerste schip, de City Supplier, heeft Mokum Mariteam uitgepakt met een groot feest bij NEMO in Amsterdam. Daarbij werd een presentatie gegeven waarbij het verleden, heden en vooral de toekomst van Mokum Mariteam nog eens goed benadrukt werden. De door Catch Interactive ontwikkelde presentatie paste natuurlijk geheel binnen de huisstijl van Mokum Mariteam.

VOOR: VNU Exhibitions

PRODUCT: Animatie en PowerPoint-presentatie

WANNEER: 2010

Voor een interne presentatie over haar toekomstvisie heeft VNU Exhibitions aan Catch Interactive gevraagd een vlotte animatie en heldere PowerPoint-presentatie te ontwikkelen. Dankzij de korte teksten en krachtige beelden stond er duidelijke presentatie die het verhaal van de klant goed ondersteunde.

VOOR: Icova

PRODUCT: PowerPoint-presentatie

WANNEER: 2010

Om het duurzaamheidverslag op een visuele manier aan haar klanten te presenteren heeft Catch Interactive voor Icova een PowerPoint presentatie ontwikkeld. Deze presentatie vertelt aan de hand van sterk beeldmateriaal de duurzame insteek van Icova, haar innovatieve producten en haar groene toekomstvisie. In combinatie met een duidelijk verhaal zal deze presentatie al haar klanten overtuigen voor Icova te kiezen.

VOOR: Icova

PRODUCT: Geanimeerde presentatie

WANNEER: 2010

Als onderdeel van FM at Work stond Icova B.V. op een beursstand op de Vakbeurs Facilitair 2010. Als aandachtstrekker voor deze stand heeft Catch Interactive een geanimeerde presentatie ontwikkeld. Doel van de presentatie was om de sfeer neer te zetten waar Icova voor staat en de aandacht trekken van langslopende bezoekers. Door gebruik te maken van pakkende beelden in combinatie met korte, to-the-point teksten heeft Catch Interactive dit doel weten te bereiken.

VOOR: MiWaste Airport Waste Services

PRODUCT: PowerPoint-Presentatie

WANNEER: 2009

Om de complete afvalverwerking van Schiphol Airport te mogen verzorgen, heeft MiWaste aan Catch Interactive gevraagd een professionele en opvallende presentatie te ontwikkelen. Om de aandacht van de toeschouwers te trekken heeft Catch Interactive surrealistische beelden ontwikkeld, die de kernwaaarden van MiWaste uitbeelden. De commissie van Schiphol Airport bleek hiervan overtuigd, aangezien ze MiWaste de hoogst haalbare score heeft gegeven voor de uitstraling van de presentatie.